Ιστορίες εστιατορικής επιτυχίας

Ιστορίες εστιατορικής επιτυχίας

ή τρέλας

Αν αποπειραθούμε να εξετάσουμε το φαινόμενο Jackaroo, ενός ανταμώματος κάποιων μαστόρων στο τηγάνισμα κοτόπουλου, θα αναρωτηθούμε: πόσο απέχει η επιτυχία από το όνειρο;

Jackaroo ιστορία 1

Και εκεί αρχίζουν να μιλάνε οι αριθμοί — γιατί οι αριθμοί ποτέ δεν ψεύδονται.

Από το 2018, οπότε και εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα στον Πειραιά, μέχρι σήμερα, η πορεία δείχνει ένα σαφές μοτίβο:

Jackaroo ιστορία 2
  • Ρυθμοί ανάπτυξης >15% ετησίως, σε μια αγορά εστίασης που συνολικά κινείται υποτονικά.
  • Από 1 σε 3 καταστήματα μέσα σε 6 χρόνια, με προγραμματισμένες νέες επενδύσεις ήδη ανακοινωμένες.
  • Σταθερή διατήρηση core προϊόντος (70% έσοδα από τηγανητό κοτόπουλο), με μικρές μόνο διαφοροποιήσεις, που αποδεικνύει ότι η εξειδίκευση και η συνέπεια αποδίδουν.

Κι αυτή την ιστοριούλα δε στη λέμε για να σου εγγυηθούμε ότι θα μοιάσεις στους τύπους (ούτε το αντίθετο). Τη λέμε για να επιβεβαιώσουμε κάτι πιο απλό και πιο ουσιαστικό: ότι υπάρχει ψωμί εκεί έξω για όποιον το κάνει καλά.

Όποιος ξέρει να δίνει συνέπεια στο προϊόν του, όραμα στην ομάδα του και μια καθαρή υπόσχεση στον πελάτη του, μπορεί να βρει χώρο, να σταθεί και να μεγαλώσει.

Jackaroo ιστορία 3

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση στην κορυφή