Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός
Κάθε μέρα, όλη μέρα
06:45 – Ο ουρανός βαρύς και έτοιμος να δακρύσει· η μυρωδιά του βουτύρου από το εργαστήριο παραγωγής κουρού και συναφών φαντάζει ως ο απόλυτος σύμμαχος για μια μέρα που απαιτεί πάλι δύο ώρες οδήγησης και οκτώ εργασίας.
11:00 – Μερακλήδες παππούδες παίρνουν το τσίπουρό τους συνοδεία καγιανά και παστουρμά.
13:00 – Μια τορτίγια γεμάτη ψαχνό κοτόπουλο φτάνει στο γραφείο, δώρο σε όποιον έχει μπροστά του γυμναστήριο μετά το σχόλασμα.
15:00 – Για τον σινγκλ εργαζόμενο, ένας μουσακάς μοιάζει με φαγητό «από σπίτι». Για την οικογένεια, το κοτόπουλο σούβλας είναι η εύκολη λύση που μαζεύει όλους γύρω από το τραπέζι.
17:00 – Σε εκείνο το καφέ που φημίζεται για τα cinnamon rolls και τα κρουασάν γίνεται χαμός.
19:00 – Τα παγωτατζίδικα γεμίζουν με γονείς και πιτσιρίκια που θέλουν να δοκιμάσουν όλες τις γεύσεις.
22:00 – Ταβερνάκια, ουζερί, μπιστρό, πιτσαρίες, fine dining εστιατόρια, γυραδικα… όλη η πόλη τρώει και πίνει.
01:30 – Σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, οι καντίνες, τα σαντουιτσάδικα και οι κρεπερί κάνουν τη νύχτα μέρα.
04:25 – Στομάχια που στρώνουν από την κατανάλωση αλκοόλ με μια πατσά ή απλώς ζεσταίνονται με μια σούπα μοσχάρι για το δύσκολο μεροκάματο που ακολουθεί.
Ίσως η εστίαση να μη μπορεί να χαρακτηριστεί πεδίον δόξης λαμπρό, σίγουρα όμως πρόκειται για έναν τομέα που έχει ζήτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.